Om Åsans värld

När jag la ner min förra blogg och startade denna, gick jag från en blogg som skulle vara specialiserad (i detta fall på kost, hälsa och träning) till en som skulle innefatta hela mig. Jag ville fortfarande skriva om träning då och då men längtade till att även skriva om politiska frågor. Namnet valde jag för att reflektera detta att den skulle täcka in allt som är jag, alltså Åsans värld.

Men ju mer jag skriver desto fler ämnen kommer in (vad kan jag säga jag är en mångfacetterad dam) men då undrar jag vad ni som läser tycker. Är bloggen för spretig, gillar ni blandningen? Är det några inlägg ni vill se mer eller mindre av? Visst det är min blogg men att ha läsare gör stor skillnad så därför undrar jag vad just mina tycker.

/Åsa

Advertisements

4 thoughts on “Om Åsans värld

  1. En bred blogg är intressant att följa. Det ger en insikt och en bild av hur saker hänger ihop. Tror också att det kan locka fram mer intressanta tankar än om man bara fokuserar på smalare områden.

    • Jag tror att du har rätt, specialiserade bloggar kan vara motiverade ibland men det är nog också de bloggar jag är mest otrogen mot och läser mer periodvis än regelbundet.

      Jag känner ju att jag är mer än bara en sak och ibland har de sakerna mer gemensamt än man tror men framförallt så ger det mig fler lager och mer sammanhang än om man bara träffar feministen, kaffenörden eller så. Så fortsätter helt enkelt med lite av allt.

    • Bra, för jag kommer fortsätta med båda tror jag. Jag har också insett att båda behövs för att jag ska hålla liv i bloggen, ibland orkar jag inte med debatt och om jag inte skriver om annat då är risken att själva skrivandet dör ut till dess att jag orkar skriva igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s