Lägesrapport..

Mitt inre kaos har lagt sig lite, men helt lugn är jag inte. Finns en del frågor kvar innan jag slappnar av.

I helgen har jag och David varit och sett Inception, skönt att sticka ut och göra något igen istället för soffhäng som det mest blivit sen han skadade foten. På söndagen åkte jag in till stan och träffade Malin. Vi fikade/lunchade och letade skor (med betoning på leta för att hitta något var det sämre med), vi pratade en del och hon kom med några kloka synpunkter och infallsvinklar. Sen åkte jag ut till Farsta där mor och far bor, Adriana som var utbytesstudent för 9 år sedan och boende hos oss var nämligen på besök från Australien. Vi var lite folk där och åt middag och umgicks, riktigt trevlig kväll.

Imorse vaknade jag upp och upptäckte att jag verkar ha fått ryggskott, kände av att ryggen var öm igår kväll men det var värre idag. Så alla tanter med alldeles för tungt bagage har fått ta hjälp av någon annan idag (varför folk släpar med sig så mycket är en annan fråga som jag nog aldrig blir klok på). Men murphy verkade ha varit framme idag, då jag fick ett tågset där korglutning inte funkade (igen), känns som om det hände bara för att ryggen gör ont.

Imorgon börjar jag 4.29 och tar första tåget hem till Stockholm. Ska träffa Adriana, hennes resesällskap och en gammal gymnasiekompis för lunch när jag kommer hem från jobbet. Så jag hoppas på tåg som får åka 200 km/h, fungerande signaler och växlar och hela kontaktledningar imorgon.

/Åsa

– Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Utställningsgatan,Malmö,Sverige

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s